Starity

Oprah Winfrey és Britney Spears a leggazdagabb női sztárok

2012. október 10. 11:11   |   Szerző: kobe

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Popsztárok és televiziós személyiségek uralják a tekintélyes Forbes magazin listáját, melynek érdekessége, hogy egyetlen színésznő sincs az első tízben.

hirdetés
Oprah Winfrey és Britney Spears a leggazdagabb női sztárok

Oprah Winfrey-t képtelenség letaszítani a Forbes magazin trónjáról, ebben az évben 165 millió dollárt keresett az örökifjú televizíós személyiség, aki már sokadik fénykorát éli.

Csakúgy, mint Britney Spears, aki sikeres Femme Fatale turnéjának és csillagászati reklámszerződéseinek köszönhetően a második helyet szerezte meg, igaz, jócskán lemaradva Oprah-tól, mindössze 58 millió dollárt kasszált!

A harmadik helyet Taylor Swift country énekesnő szerezte meg, a népszerű sztár a legfiatalabb a listán a maga 22 évével és 57 millió dollárjával.

A lista további érdekessége hogy Lady Gaga mindösszze a hatodik helyet szerezte meg, bár még javában tart a nagysikerű turnéja. Meglepetésre az ötödik helyre a nálunk kevésbé ismert televiziós sztár, Ellen DeGeneres került, és mindössze egyetlen modell, Gisele Bündchen fért be az első tízbe, akia nyolcadik, a listát pedig Judy Scheindler bíró zárja, a színésznők pedig hoppon maradtak.

Az első tíz helyezett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

red Rose diablo Kobe
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek