Starity

Thalía visszatért

2012. október 10. 14:02   |   Szerző: Mathias

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía három év kihagyás után újabb lemezt készített. Az album első dala a Manías nevet kapta, és már letölthető nálunk is.

hirdetés
Thalía visszatért

A dalt, a Maníast, mint az albumon igen sok dalt, Thalía az édesanyjának dedikált, hisz elvesztését még a mai napig nem tudta feldolgozni. Épp ezért kapta az új album Habitame Siempre címet. A korong előre láthatóan novemberben fog megjelenni.

Az interjúkból kiderült, hogy olyan híreségek dolgoztak együtt Thalíával az új lemezen, mint Michael Bublé, Robbie Wiliams (vele egy mambót énekelt fel) vagy a fiatal énekes, Prince Royce. Továbba nemcsak balladák, hanem igazi vérpezsdétő dalok is hallhatok lesznek, és pár nagy sláger feldolgozása is helyet kap majd a korongon.

Thalía szeptemberben adott egy exklúzív konceretet New Yorkban, ahol az új albumról énekelt pár dalt. A felvételt novemberben láthatjuk majd, a CD megjelenésével egy időben. Talán DVD formájában is kiadják, de ezek még csak híresztelések.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek