Starity

Ke$ha könyvet ad ki

2012. október 10. 10:10   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha szeptemberben jelentette be visszatérérsét, és máris komoly munkába kezdett. Elhatározta, hogy még idén kiad egy életrajzi könyvet.

hirdetés
Ke$ha könyvet ad ki

Ke$ha 2009-ben robbant be a köztudatba Tik-Tok című dalával, ám a manapság már inkább csak a botrányairól tudunk beszámolni. Az énekesnő az idei MTV Video Music Awardson jelentette be visszatérését, valamint azt is, hogy új albuma – ami a Warrior címet kapta – novemberben kerül a boltokba. Ke$ha visszatérése jó úton halad, alig két hete jelent meg legúljabb száma, a Die Young, most pedig bejelentette, hogy életrajzi könyvet fog írni.

A könyvben szó lesz a családjáról, karrierjéről személyes érzelmeiről, valamint nehéz gyerekkoráról is. Sokan nem tudják, hogy Ke$ha sosem ismerte az apját, édesanyja nevelte fel. Ezeken kívül még rengeteg információt tudhatunk meg a könyvben arról, honnan is indult Ke$ha.

A szerzemény november 20-án fog debütálni az Egyesült Államokban. Címét a Cannibal albumból is ismert számról, a Crazy Beautiful Life-ról kapta. Vagyis a könyv címe: My Crazy Beautiful Life – Az én gyönyörű, őrült életem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek