Starity

Új oldaláról mutatkozik meg Taylor Swift

2012. október 09. 17:05   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb dala ezúttal eltér a többitől, nem a megszokott country stílust adja vissza, inkább az elektronikus felé hajlik.

hirdetés
Új oldaláról mutatkozik meg Taylor Swift

Taylor Swift hamarosan megjelenő albumáról, a Redről egyesével érkeznek a dalok, először a We Are Never Ever Getting Back Togethert hallhattuk, mely inkább a pop irányzatot közelítette meg, mintsem az általa képviselt country stílust, a rajongók mégis imádták, sőt, a hivatalos zenei listák éléről sem maradt le. A második kislemez a Begin Again címet kapta, melyhez szeptemberben forgatták le a klipet a francia fővárosban, továbbá a következő szám az albummal azonos, Red címen érkezett.

A tegnapi napon a Good Morning America című műsorban hallhatta először a nagyérdemű I Knew You Were Trouble című dalát, mely a korongról eddig megjelent számok között a negyedik. Sokak számára csalódás volt, hiszen a countrytól igen messze áll, a rajongóik nagy része el is kezdett aggódni kedvencük eredetiségéért.

A sok kritika mellett azonban pozitív visszajelzés is érkezett, valamint Taylor is elárulta Twitter-profilján, bizony ez a dal az egyik személyes kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek