Starity

Kikészítik az őröket Lindsay rajongói

2010. július 28. 12:12   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan kedden vonult börtönbe. Eredetileg 90 napra, de ez a szám már állítólag csökkent. Úgy néz ki, csak kb. 8 napot kell eltöltenie a magánzárkájában, jó magaviselete miatt.

hirdetés
Kikészítik az őröket Lindsay rajongói

Legalább száz telefonhívás érkezik óránként a Lynwood büntetés-végrehajtási intézetben, ahol Lindsay Lohan 8 napos kényszerpihenőjét tölti. A botrányairól híres színésznő kedden vonult be a cellájába, de a rajongói még itt sem hagyják békén, ezért folyamatosan csörög a telefon a fegyintézményben, csak hogy pár szót válthassanak vele.

A "dutyi" szabályzata persze tiltja ezt, és lassan már az őrök idegeire megy, hogy alig tudják lerázni a telefonálókat. Akad olyan, aki már többször telefonált, és még mindig nem sikerült megértenie, hogy nem beszélhet imádata tárgyával, hiszen épp erről szól a börtön. A fegyőrök azt tudják tanácsolni, hogy legközelebb írjanak levelet...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek