Starity

A Coldplay küzd az elhallgattatás ellen

2012. október 10. 10:10   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alternatív rock banda a tegnapi nap folyamán töltötte fel legújabb klipjét a VEVO-csatornájukra, mely a Hurts Like Heaven címre hallgat.

hirdetés
A Coldplay küzd az elhallgattatás ellen

Hol van már az az idő, mikor Chris Martin a Yellow-ban egyszerűen végigsétál a hűvös tengerparton, fölötte a csillagos ég és kamerába énekli a jól ismert sorokat. Azóta sokat változott a brit zenekar, egyre populárisabb dalokat írnak, amikhez a klipek is idomulnak.

A Coldplay tavaly októberében megjelent Mylo Xyloto nagylemezükhöz egy hatrészes képregénysorozatot készít, melyből most ízelítőt kaphatunk videoklip formájában.

Legújabb – tőlük kissé szokatlan – rajzfilmes klipjükben egy csapat lázadó áll a főszerepben, akik küzdenek elnyomóik ellen, hogy legyenek színek és hangok. A lázadó fiatalság azonban elbukni kényszerül. Vagy talán mégsem? A történet természetesen nem ér véget a klippel együtt, így a válaszra még várni kell a jövő évig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek