Starity

Chenoa újra kedvez rajongóinak

2012. október 10. 09:09   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa felajánlott egy négy akusztikus koncertből álló minikoncertturnét Kanári-szigeteken élő rajongóinak, melyekre már jegyek is kaphatók.

hirdetés
Chenoa újra kedvez rajongóinak

A szép énekesnő ha teheti, mindig rajongói kedvében jár. Mivel sokan szeretik őt a Kanári-szigeteken is, úgy döntött, hogy egy négy helyszínből álló koncertturnét szervez Spanyolország legdélebbi autonóm közösségének.

Az első akusztikus koncertre a Teatre Auditorio CICCA-ban kerül sor, november 1-jén, míg egy nappal később az Auditorio Insular de Puerto del Rosario ad otthont a rendezvénynek, ami egyébként a Fuerteventura szigeten található. Mindezeket már sajtóközleményben is bejelentették a szervezők.

Ezt követően november 3-án az énekesnő Lanzarote szigetén ad koncertet a Teatro Insular de Arrecifében, majd egy nappal később ugyanezt fogják tenni a Teatro Circo de Martében, La Palma szigetén.

Az akusztikus koncertek mellé ígéretet is kaptak a chenoisták: a résztvevőknek lehetőségük lesz jobban megismerkedni az énekesnővel, hiszen egy bensőséges, családias és különleges koncertre készülnek. Akik már részt vettek az énekesnő korábbi fellépésein, állítják: Laura és a közönség között egyszerűen varázslatos a kapcsolat, hihetetlen mértékű tisztelet és szeretet övezi őket oda-vissza. Az előadásokat követően pedig maga az énekesnő is rendszeresen elmorzsol néhány könnycseppet a meghatódottságtól.

Természetesen ezúttal is Chenoa mögött állnak majd oszlopos zenészei; Alfonso Samos és Javi Arpa, akikkel már több, mint 10 éve dolgozik együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek