Starity

Lindsay Lohan ismét vetkőzik

2012. október 10. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő új sorozatában is ledobja a textilt, melyről a The Canyons most megjelent trailere árulkodik.

hirdetés
Lindsay Lohan ismét vetkőzik

A folyamatos magánéleti drámái mellett gyakran elfelejtjük, hogy Lindsay Lohan egy színésznő. Erre emlékeztetett minket ma, amikor megnéztük az új filmje, a The Canyons trailerét.

A bemutatóban, ami a 70-es évek thrillerjeire emlékeztet, a 26 éves sztár különböző beállított pózokban látható, ahogyan éppen vetkőzik – mindezt azért, hogy bemutassa a szépséges exmodellt, Tarát. A filmben Lohan együtt játszik a 26 éves James Deennel, aki a valóságban is pornósztár. A férfi Christian szerepét alakítja, akit úgy írnak le, mint „a szomszéd srác, aki rosszfiú lett.”

Noha Lohan sokat megmutat a testéből a trailerben, Deen nemrég úgy nyilatkozott az Animal NY-nak, hogy a Paul Schrader által rendezett film, amit 2013 márciusában mutatnak be, “nem felnőttfilm”, majd hozzátette, ”nem az a célunk, hogy felizgassuk az embereket. Ha valaki felizgul, nos, az ilyen megtörténhet.”

Schrader nemrégiben azt mondta, Lohan nagyon elégedett a film végső változatával. “Megmutattam neki a filmet ma este. Látta és megértette." Majd később a Facebookon a következőt írta: “Milyen csodálatos pillanat [Lohannek] a számára. Néhány könnycsepp, néhány kemény szó, néhány csók, de ilyen az élet Lindsayországban. Néha a moziistenek mosolyognak. Néha szerencséd van. LL és én szerencsések voltunk.”

Lohan hivatalos visszatérése novemberben jön el, amikor a Lifetime bemutatja a Liz & Dick című filmet, ami Elizabeth Taylor szerelmi életéről szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek