Starity

Nicole Kidman Grace Kelly bőrébe bújik

2012. október 10. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány napja kezdték el forgatni a Grace of Monacót, máris újabb Oscar-díjat jósolnak az ausztrál színésznőnek.

hirdetés
Nicole Kidman Grace Kelly bőrébe bújik

A Grace of Monaco stábja máris nekilátott az első képkockák rögzítésének – miután több hónapon keresztül ment a huza-vona a női főszerepet illetően. A produkcióban végül az ausztrál színésznő fogja életre kelteni a tragikus sorsú monacói hercegnőt.

Az alkalmazottak mellett a paparazzók is részt vettek az első, mentoni forgatási napon, ahol Kidmant több jelmezben is sikerült lencsevégre kapniuk. A kosztümök mellett Nicole frizurája is kísértetiesen hasonlít a néhai hollywoodi sztár hajkoronájához, továbbá hasonló napszemüvegben és pöttyös kendőt viselve is lefotózták.


Fotók: dailymail.co.uk / fameflynet.uk.com

A film középpontjában Grace magánélete helyett sokkal inkább az általa folytatott politika fog állni: a készítők ugyanis azt a hathónapos időszakot szeretnék bemutatni a nézőnek, amikor Kelly azon dolgozott, hogy megvédje az országát a készülő puccstól.

Az alkotás költségvetése már most eléri a 30 millió dollárt. A rendező szerepét az az Olivier Dahan tölti be, aki a Piaf alkotója is volt. Kidman – akit máris újabb Oscarral tűntetnének ki – mellett egyébként Tim Roth, Parker Posey, Paz Vega és Milo Ventimiglia is leszerződött a drámára, mely várhatóan 2014-ben kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek