Starity

Lucas Till lesz Plazma

2010. július 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucas Till kapja meg Plazma szerepét a jövő nyáron bemutatásra kerülő X-Men First Class filmben.

hirdetés
Lucas Till lesz Plazma

Az Entertainment Weekly szerint a Hannah Montana filmből ismert Lucas Till fogja játszani Plazmát, az X-Men First Class-ben. Alex Summers, azaz Küklopsz öccse lesz, aki erőteljes plazmarobbanásokra képes.

A tárgyalások még mindig tartanak, de úgy tűnik, Lucas lesz Plazma. Ha a 19 éves színész tényleg megkapja, együtt fog dolgozni James McAvoy-al (X Professzor), Michael Fassbender-rel (Magneto), és talán Victoria Justice is szerepelni fog ebben az X-Men filmben. Victoria karaktere Hank McCoy barátnője lesz, akit Nicholas Hoult fog formálni. Caleb Landry Jones pedig a Vészmadár személyében lesz látható. A film leginkább X professzor és Magneto közti kapcsolatra fog koncentrálódni.

A mű premierje 2011 június elejére van tervezve. A rendezőnek, Matthew Vaughnnak idén megjelent egy képregény-adoptációja, mellyel bizonyított, hogy tényleg megérett ennek a film rendezésére. A forgatókönyvön Jane Goldman és Jamie Moss dolgozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek