Starity

Máris elkaszálta a CBS egyik új sorozatát

2012. október 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS újonca, a Made In Jersey két epizód után halt hősi halált, mivel az ügyvédes dráma elvérzett a pénteki műsorsávban.

hirdetés
Máris elkaszálta a CBS egyik új sorozatát
Fotó: CBS

A csatornák szeretnek gyorsan megválni az alulteljesítő sorozataiktól, az őszi szezonban a CBS lengette be először a kaszát Made In Jersey című sorozata felett, miután a pénteki műsorsávban igen gyalázatos nézőszámot produkált – írja a Yahoo. A sorozat már az első epizódjával minden várakozást alulmúlt 7.7 milliós közönségével és 1.1-es értékelésével.

A sorozatot hivatalosan még nem törölte ugyan a csatorna vezetősége, de kivette a műsorrendből, és novemberig, az Undercover Boss új évadjáig a CSI: NY kerül be a pénteki, 9 órás műsorsávba.

Nemcsak a Made In Jersey nem hozza a várt mutatókat, több újonc sorozat sem váltotta be eddig a hozzájuk fűzött reményeket. A CBS hétfői vígjáték blokkjából erősen kilóg nézettség szempontjából a Partners, amely még úgy sem képes a csatornán tartani a nézőket, hogy az előtte lévő fél órában az Így jártam anyátokkal 8. évadját vetítik.

A FOX a The Mob Doctorral szenved, a Maffiózók és a Vészhelyzet keresztezéséből született sorozat mindössze 4 milliós nézettséggel ment a héten.

Az NBC-nek is van egy kihalás küszöbén álló sorozata: az állatorvosokról szóló Animal Practice című sitcomba még egy majmot is a szereplőgárdába szerződtettek, ám az 5.2 milliós nézőszám nem arról árulkodik, hogy jó ötlet lenne berendelni a következő szezont.

Könnyen elképzelhető, hogy az újonc sorozatok bukása miatt szinte minden nagyobb amerikai csatona műsorváltásra kényszerül majd az elkövetkezendő hetekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek