Starity

Ben Affleck jóban maradt Jennifer Lopezzel

2012. október 11. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két híresség jelenleg is baráti kapcsolatban áll. Sőt, a pletykák szerint a Marc Anthonyval való válás után Ben is JLo mellett volt, és segített túllépni a kellemetlenségeken.

hirdetés
Ben Affleck jóban maradt Jennifer Lopezzel

A 2000-es évek elején Hollywood egyik álompárja „Bennifer” azaz Ben Affleck és Jennifer Lopez volt. A színész a The Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, majdnem tíz évvel szakításuk után is jóban maradt exével.

„Nem olyan kapcsolatunk van, amiben ő hozzám fordul tanácsért – kezdte. – De fenntartunk egy olyasfajta viszonyt, amiben e-mailt váltunk, mondván, »Oh, a filmed nagyszerű«. Emlékszem, amikor megkapta az American Idolt. Mondtam: »Ez igazán ügyes volt. Sok szerencsét!« – folytatta. – Tisztelem és kedvelem őt. Igazán elégedett vagyok, hogy látom, sikeres.”

Ezt követően beszélt arról is, mi vonzza jelenlegi feleségében, Jennifer Garnerben: „Ő igazán kedves. Senkinek sem akar rosszat, és nem versenyzik más emberekkel” – nyilatkozta Affleck, aki jelenleg Argo című filmjét népszerűsíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek