Starity

Márciusban jön Bo Bruce első albuma

2012. október 12. 08:08   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az arisztokrata családból származó Bo Bruce-szal a Voice UK első szériájában találkozhattunk először. Különleges hangjával Will.i.am és Danny O'Donoghue érdeklődését is felkeltette. A lány végül a The Script frontemberét választotta mentorának, akinek segítségével egészen a fináléig menetelt.

hirdetés
Márciusban jön Bo Bruce első albuma

A döntő utáni időszak nem volt könnyű az énekesnő számára, édesanyja halála miatt egy kis időre háttérbe szorította frissen beindult karrierjét. Nyár végén azonban leszerződött a Mercury Recordshoz és stúdióba vonult, hogy elkészítse első nagylemezét. Az album megjelenésének időpontjáról csütörtöktől olvashatunk Bo hivatalos weblapján. Az első kislemez 2013 februárjára várható, amit majd márciusban követ a debütáló nagylemez.

A rajongóknak addig is itt van a DJ Kryderrel közösen felvett „Damaged” című nóta, ami nem sokkal a Voice fináléja után került fel a YouTube-ra, azóta pedig már elkészült hozzá a kisfilm is.

Bo egyénként 2010-ben kiadott egy EP lemezt, ami a Voice UK döntője után, egészen a második helyig menetelt az iTunes album toplistáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek