Starity

Whitney Houston lányát eljegyezték

2012. október 12. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobbi Brown lánya már az esküvőjét tervezgeti.

hirdetés
Whitney Houston lányát eljegyezték

Kiderült, hogy a fiatal Bobbi Kristina ujján valóban egy eljegyzési gyűrű csillog, ugyanis a barátja, a kétes hírű Nick Gordon megkérte a kezét.

A „The Houstons: On Our Own” című valóságshow-hoz készített promóciós filmben (ami azt mutatja be, hogyan birkózik meg Whitney Houston családja a gyásszal) Brown kuncogva közölte, hogy eljegyezte őt a 22 éves Gordon. A hírt feszült csend követte, majd a nagynénja, Pat Houston (Whitney menedzsere és legjobb barátja) megszólalt: „Eljegyzés? Ez elfogadhatatlan.”

Bobbi Kristina kapcsolata a fiúval az énekesnő halála után kezdődött, és sokaknak nem tetszik. Részben a korkülönbség miatt, részben amiatt, hogy a gyászoló tinilány egy olyan fiúba szerelmes, akit az édesanyja annak idején magához fogadott, és a sajátjaként nevelte fel – mintha Gordon és Bobbi testvérek lettek volna. Most a család kényelmetlenül érzi magát, hogy ez a kapcsolat romantikusra fordult.

„Senki nem tudta, hogy keresztfiúból vőlegény leszel”– mondta Whitney bátyja, Gary Houston, miközben szembeszállt Gordonnal, ahogyan az a rövidfilmben is látható. A férfi azonban visszavágott: ”Senkinek semmi köze hozzá.” A fiú azután panaszkodni kezdett, hogy a család fekete bárányként kezeli.

Gordon maga nem segít, hogy kicsit is javítson a hírnevén. Múlt hónapban feltöltött magáról egy fotót Twitterre, amin vezetés közben látható, miközben mintha a levegőbe lőne. Később letörölte a képet a honlapról. A People magazin legújabb számában már úgy állította be az esetet, hogy ”tévedés" volt.

Ezalatt, a múlt hónapban a Houston család – Whitney édesanyja, Cissy Houston vezetésével — jogi úton megtámadta az énekesnő végrendeletét, amely szerint Bobbi Kristina az egyetlen örökös, a család pedig meg akarja akadályozni, hogy a fiatal lányt kihasználják a vagyonáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek