Starity

Szexszel jótékonykodik Katy Perry!

2012. október 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szexet ígért annak, aki a legmagasabb árat ajánlotta egy jótékonysági rendezvényen felkínált dedikált gitárért.

hirdetés
Szexszel jótékonykodik Katy Perry!

Egy jótékonysági rendezvény keretein belül a popsztár botrányos kijelentéssel sokkolt, miközben egyik dedikált gitárját bocsátotta árverésre. Az American Foundation for AIDS Research (amfAR-gála) idén is hatalmas népszerűségnek örvendett, így több ezernyi ember és híresség jelent meg a Los Angeles-i Milk Studiosban.

Amikor Katy dedikált hangszere került elő, a Girls Gone Wild alkotója, Joe Francis kezdte a licitálást szolid tízezer dollárral. Nem tartott sokáig, hogy emeljék a pénzösszeget; a New York Giants tulajdonosa, Steve Tisch zárta a licitálást 37.000 dollárral.

Amint Tischnek nyilvánították a gitárt, Katy odafutott hozzá, átölelte, majd kijelentette: „Ezért szexelni fogok veled!”

Kérdéses, hogy Steve felesége értékelte-e az énekesnő humorát, mindenesetre az est, melyen olyan sztárok vettek részt, mint Sarah Jessica Parker, Rose McGowan, Kate Hudson, Octavia Spencer és Kristin Davis, rendkívül sikeresnek mondható; összesen 1.3 millió dollárt gyűjtöttek össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek