Starity

Közös tetkóval büszkélkedik Miley és Liam Hemsworth

2012. október 13. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Hemsworth magán folytatta Miley legutóbbi tetoválását: a színész Teddy Roosevelt híres beszédét fejezte be felkarján.

hirdetés
Közös tetkóval büszkélkedik Miley és Liam Hemsworth

A közös tetoválásokkal rendelkező sztárkapcsolatokat aligha nevezhetnék sikeresnek, említsük csak Johnny Deppet és Winona Rydert, Angelina Jolie-t és Billy Bob Thorntont vagy Britney Spearst és Kevin Federline-t. Ennek ellenére Miley júliusi tetoválása hatására Liam is elkészítette sajátját.

A híres Teddy Roosevelt-idézet az énekesnő felkarján található, és egy 1910-ben, a párizsi Sorbonne-on tartott beszédéből származik: „Számára nincs hely a hideg és félénk lelkek közt, kik nem ismernek győzelmet vagy bukást.”

Liam Hemsworth úgy döntött, a mondat folytatását varratja magára, mely (Miley-hoz hasonlóan) felkarján lelhető fel. „Ha elbukik, legalább óriási bátorsággal teszi ezt.”

Az énekesnő fiatal kora ellenére több tetoválással rendelkezhet, mint bármely kétszer annyi idős ember. A 13 tetkóval ellátott menyasszony két évvel ezelőtt szerezte első tintapacáját, mely gyakorlatilag azt jelenti, egy év alatt hetet újít be!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek