Starity

Válik Russell Crowe

2012. október 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb álompárral kevesebb: 9 évnyi házasság után az ausztrál színész, Russell Crowe különválik feleségétől, Danielle Spencer énekesnőtől.

hirdetés
Válik Russell Crowe
Fotó: Quentin Jones

Ma reggel robbantotta a hírt a Sydney Morning Herald, hogy az Oscar-díjas Russell Crowe 9 évnyi házasság után búcsút int feleségének, és két fia anyjának, Danielle Spencer énekesnőnek. A különválást követően a színész a munkába temetkezett, jelenleg éppen az Egyesült Államokban forgatja Noah című filmjét, Danielle továbbra is Sydney-ben tartózkodik, két gyermekükkel.

A pár 2003. áprilisában házasodott össze a színész farmján, ám a kezdetektől fogva Sydney volt a bázisa az egyébként rengeteget utazó családnak. A fenegyerek hírében álló színészre kifejezetten jó hatással volt a nyugodt természetű Danielle.

Az elválás állítólag békében történt, és a szülők továbbra is gyermekeik nevelését tartják fő prioritásuknak. A szakításban közrejátszott a színész zsúfolt időbeosztása, hiszen a jövő évben hat filmjét fogják bemutatni a tengerentúlon, amelyeket egymás után sorban forgatott, így gyakorlatilag nem is láthatta az utóbbi időben a családját.

Danielle-t idén júniusban az ausztrál Seven csatornán futó Dancing With the Stars című showban láthatták a nézők, és hírbe hozták táncpartnerével, Damian Whitewooddal, ám később ez a pletyka hamisnak bizonyult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek