Starity

Colin Farrell őszintén vallott

2012. október 15. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrell lerántja a leplet a kábítószerekkel és alkoholfüggőséggel terhes múltjáról.

hirdetés
Colin Farrell őszintén vallott

Colin Farrell mindig is őszinte ember volt… az egyetlen különbség ma, hogy az igazat mondja. A 36 éves dublini születésű színész elismeri, hogy a karrierje elején túlzásba vitte az alhokol és a kábítószerek használatát. Senkivel nem volt őszinte, sem magával, sem másokkal. A Details magazinnak adott interjújában a jelenleg tiszta és józan férfi őszintén beszél a múltbéli függőségeiről, valamint az apaság hullámvölgyeiről.

„Oh, nem mondanék igazat egész nap – mondja Farrell a 2006 előtti életéről, mielőtt elvonóra vonult volna. – Ha vacsorára csirkét és babot ettem volna, azt mondanám neked, hogy sült húst és krumplit ettem. Nem direkt, csak megszokásból. Az energia, amit a hazugságokba fektetsz, és a hazugságok, amiket mondanod kell, hogy életben tarts egy drogfüggőséget, eléggé jelentős. Az egész életed egy hazugság.” Amióta józan, a sztár úgy érzi, hogy több ideje van és hogy már nem kábulatban éli a napjait. „Őszintén szólva, most napi nyolc órám van, ami régen nem volt, amikor minden nap ittam 18 éven át” – ismeri el.

Most Farrell értékeli az apró dolgokat. „Még sosem láttam a holdat az égen úgy, hogy elakadt volna a lélegzetem egy pillanatra – osztja meg az érzést a riporterrel és megjegyzi, hogy cseppet sem szégyelli a lelkesedését. – Amikor más módon éltem, valószínűleg borzalmasan unatkoztam. Most sosem unatkozom. Még a szobaszervíz menüjétől is izgatott leszek! Komolyan. Mégha szottyos is a sült krumpli és még nem jöttem rá, hogyan kell felnyitni a mini dobozos Heinz-et néha a körmömmel, néha a fogaimmal. Egyszerűen hálás vagyok, hogy élek, komolyan. Amikor rossz a kedvem, vagy amikor vicces kedvemben vagyok, az mind én vagyok – őszintén, ez igazi. Egyszerűen ez a legklasszabb az egészben. Hogy minden igazi.”

Beleértve az apaságot. Farrell – aki a hároméves Henry (exbarátnőjétől, Alicja Bachledatól) és a 9 éves, Angelman-szindrómában szenvedő James (ex-barátnőjétől, Kim Bordenave-től) édesapja – azt mondja, hogy nem volt kész az apaságra, amikor először megtörtént. „Amikor James megszületett, eldöntöttem, hogy nem változom meg – jegyzi meg Farrell, aki egykor az alkoholt és a drogokat az élete részének tartotta. – Azt mondtam, »Nem fogok megváltozni! A kisfiam barátja leszek!« Mintha egy idióta, 28 éves drogos alkoholistára lenne szüksége a hathetes fiamnak.”

Noha most józan, Farrell néha még mindig nehéznek találja az apaságot, de sodródik az árral. „Az, hogy fogalmam sincs, mit teszek, mint apa, az óriási – mondja. – Nem tudom, mit csinálok és ez nagyon felszabadító. Úgy vagyok vele, hogy »Oh nézd, kaka van a padlón«. Tényleg kaka van a padlón, van is róla egy fotóm a mobilomon. És mit teszek? Feltakarítom, pelenkát teszek a popsijára és ennyi. Csak az a lényeg, hogy ott vagyok, ahol kell.”

A jelenben lenni egy mantra Farrell számára – és ezt a szerelmi életére is alkalmazza. Noha nemrég vette feleségül a brit színésznőt, Amelia Warnert, előtte jó néhány évig nem volt barátnője annak a színésznek, akit valaha a legszexisebb férfinak tartottak. „Egy ideje nem volt kapcsolatom senkivel –mondja Farrell. – 2 és fél éve, hogy Henry anyjával voltam. Ha még egyszer összejövök valakivel, amennyire csak lehetséges, megpróbálom majd befogni a számat és jelen lenni. Tettekkel kell szeretni, ember! Nem csak szavakkal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek