Starity

Börtön várhat Győzikére

2012. október 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rácsok mögé kerülhet Gáspár Győző és felesége, Bea, mivel az ügy harmadrendű vádlottjának vallomása után az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a házaspárra adócsalási perükben.

hirdetés
Börtön várhat Győzikére

Gáspár Győző és felesége, Gáspárné Balla Beáta azután kerültek a vádlottak padjára, hogy képtelenek voltak elszámolni az RTL Klubtól kapott 81 millió forintos gázsijukkal, így az azután fizetendő 22,2 milliós jövedelemadót sem vallották be – számol be a Blikk.

A hétfői tárgyaláson az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért az adócsalással vádolt házaspárra, miután az ügy harmadrendű vádlottja vallomást tett. Ha a vád megállja a helyét a bíróság előtt, a showmant és feleségét akár 12 évre is bekaszlizhatják.

A periratok szerint Győzikéék kétévnyi illetményükkel nem tudnak elszámolni, ugyanis a 81 milliós összeget sem a családot képviselő cég, sem pedig a Gáspár család nem tüntették fel bevallásaikban.

Győzike ellen a nyár folyamán már csalás és pénzmosás gyanúja miatt is nyomoztak a hatóságok, és zárolták a tavalyi évben elhunyt nagymamájától kapott 150 millió forintos örökségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek