Starity

Hivatalos: Colton Haynes távozik!

2012. október 15. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeff Davis és az MTV is megerősítette a hírt. A harmadik évad tehát Colton-mentes lesz.

hirdetés
Hivatalos: Colton Haynes távozik!

Október 11-én felröppent a pletyka, miszerint Colton Haynes elhagyja a Teen Wolf stábját. A srác Twitteren búcsúzott el a sorozat rajongóitól, ám az MTV egy darabig még cáfolta a srác távozását.

Később viszont ők is kiadtak egy közleményt Facebookon, mellyel megerősítették a színész csiripelését: „Meglepettek és csalódottak voltunk, mint Colton-rajongók, hogy olvastuk a döntését, elhagyja a show-t. Akartuk hogy visszatérjen a harmadik évadra, ahogy az elmúlt két évben, de ha ez az elhatározása, mi tiszteletben tartjuk, és a legjobbakat kívánjuk neki” – ködösítettek.

A valódi okok ezt követően sem derültek ki, viszont Perez Hilton oldala is – névtelen forrásra hivatkozva – ugyanazt állította, mint a többi lap, hogy a készítők nem tudtak dűlőre jutni Haynesszel az epizódok száma és az anyagiak miatt: „Colton nagyon maradni akar. Nyilvánvalóan Jeff Davis (a sorozat forgatókönyvírója) irracionális. Ő akarta lecsökkenteni Colton epizódszámát 24 helyett 12-re... És így nem kell neki az első hat vagy utolsó hat epizódba, aminek nincs értelme, hacsak nem kedvelsz valakit. Ez olyan mint a halál, és azalatt a 12 rész alatt, amiben nem szerepel, nem engednék őt filmezni vagy bármi mást csinálni. Nagyon idegesek voltak, hogy Colton megcsinálta a Leona Lewis-klipet... az MTV azóta nem csinál többé videókat.”

A Comic Conon Jeff Davist is alaposan kifaggatták a távozást illetően. Elmondta, hogy az interneten megjelent pletykák nagyrészt hamisak, hiszen ők két évados szerződést ajánlottak Coltonnak, aki mindenáron menni akart: „Valójában előző éjjel beszéltem vele. És sajnos megerősítette nekem, hogy nem tér vissza a show-ba. Ez kiábrándító hír. Colton egy barát, nagyon jó barát, akit el kell engednünk, de nyitva fogjuk hagyni az ajtót neki, hogy visszajöhessen, ha úgy határoz, de szerintem Coltonnak azt kell tennie, ami a legjobb neki és a karrierjének, és nem kell kétségbe vonnom valakit, aki olyan tehetséges, mint ő. Nem lesz nagy gond jó munkát találnia, de tényleg hiányolni fogjuk. Jackson egy nagyszerű karakter” – nyilatkozta az író, aki elárulta, már van terve a folytatást illetően, ami szerinte sem lesz egyszerű. Ettől függetlenül nagyszerű szezont ígér a rajongóknak.

Tehát, most már biztos, hogy Jackson nem lesz jelen a harmadik évadban, azonban nem tudni, milyen módszerrel oldja meg Jeff Haynes hiányát, hiszen a két befejezés közül azt a verziót vetítette le a csatorna, melyben Whittemore vérfarkassá válik – a másikkal ellentétben, amiben meghalt volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek