Starity

Johnny Depp Shakespeare-sorozattal nyomul

2012. október 16. 19:07   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Depp is beállt azon színészek közé, akik sorozatozni kezdenek. Az ok kérdőjeles, a sorozat részletei azonban hivatalosak.

hirdetés
Johnny Depp Shakespeare-sorozattal nyomul

Johnny és rokona, Christi Dembrowski a Tetovált lány stábjával áll össze, hogy Shakespeare-sorozatot készítsen, amit egyelőre még egyetlen csatornának sem adnak el, önköltségből veszik fel az epizódokat, amik valószínűleg DVD-n jelennek majd meg. Az Emmy-nyertes Tom Fontana írja majd a forgatókönyvet, Johnny, Christi és a Yellow Bird Productions pedig a rendezést, producerkedést vállalták, bár állítólag Depp is szerepelni fog a produkcióban, ám nem ő lesz a főszereplő, csak vendégszereplőként lesz látható a szériában.

A történet valószínűleg minisorozat hosszúságú lesz és Shakespeare legnagyobb sztorijait dolgozza fel, a modernkori életben. Johnny vállalta a rendezés mellett azt is, hogy produceri munkákban is segítkezik, ötlete is van már a karakterek felépítéséhez, a történetekhez, szálakhoz és a forgatókönyvhöz is. A csapathoz csatlakozik még egy svéd stáb, akik eddig 26 svéd filmet rendeztek, és egyúttal a Wallander című sorozat megalkotói. A Wallander egy angol remake-sorozat, amelynek eredetije a svéd Wallander – mindkét produkciót ugyanaz a stáb készítette és nagy sikereket értek el velük. Johnny cége, az Infinitum Nihil több Depp-film kiadója, Fontana pedig kanadai sorozatoknál és a Borgiák készítésénél vett részt. A forgatási időpontok és helyszínek ismeretlenek, ahogyan a színészek neve sem merült még fel.

Az ötlet már másban is felmerült, a leghíresebb talán a 2000-ben, Ethan Hawke főszereplésével készült film, ami a Hamlet modernkori változata, melyben Hamlet New Yorkban él, és apja halálát kívánja megbosszúlni a nagy városban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek