Starity

Elhunyt Komár László

2012. október 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar énekes október 17-én hunyt el otthonában, szervezete ugyanis nem tudta többé tartani a harcot a gyilkos kórral.

hirdetés
Elhunyt Komár László

A magyar sztárvilág egyik leghíresebb alakja 2006-ban mesélt először lábában található daganatáról, melyről mindenki azt hitte, tünetmentes, az énekes ugyanis onnantól kezdve mindent titokban tartott egészségügyi állapotával kapcsolatban.

Ő maga már sejthette, hogy valami nincs rendben, amikor szeptemberben tüdőembóliás rohamot kapott, saját bevallása szerint úgy érezte, a kórházból többé nem tér haza.

„Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán, mint a farkas, üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam és a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem” – tolmácsolta László szavait a Blikk.

Az állapotára október eleje óta nem érkezett panasz, így mindenki megdöbbenéssel fogadta, hogy az énekes ma reggel felesége karjaiban elhunyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek