Starity

Penész végzett Brittany Murphyvel?

2010. július 28. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Murphy és férje, Simon Monjack halálát is ugyanaz a kór okozta, ami nem más, mint a tüdőgyulladás. Az amerikai hatóságok pedig most kezdik csak igazán felgöngyölíteni az ügyet.

hirdetés
Penész végzett Brittany Murphyvel?

Tavaly decemberben hunyt el a tehetséges, fiatal színésznő, Brittany Murphy. Mindenki drog és gyógyszertúladagolásra gondolt. Idén áprilisban azonban férje is követte őt a túlvilágra. Az amerikai hatóságoknak pedig kezdett érdekessé válni a dolog.

A tmz.com internetes portál nyílvánosságra hozta a rendőrségi aktákat, miszerint a házaspár halála nem lehetett véletlen. Kiderült, hogy Murphyék Los Angeles-i házában talált penész okozta mindkettőjüknél a súlyos tüdőbajt. A rendőrség az amerikai egészégyügyi hivatal szakvéleményét is kikérte.

Amennyiben kiderül, hogy a tragédiához a penész elszaporodása vezetetett, akkor az eset már nem természetes halálnak számít, hanem gondatlanságból elkövetett emberölésnek. Az ügy felgöngyölítése nagyban köszönhető Brittany édesanyjának, aki a mai napig nem hiszi el azt a feltételezést, hogy lánya túladagolta volna magát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek