Starity

Heti 42 órát edz Adriana Lima

2012. október 17. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VS-angyal mindent megtesz azért, hogy a show-ra visszanyerje egykori karcsú alakját.

hirdetés
Heti 42 órát edz Adriana Lima

A gyönyörű brazil modell szeptember elején adott életet második kislányának, Siennának, ennek ellenére ez évben sem szeretne lemaradni a Victoria's Secret divatbemutatójáról, így naponta kétszer, heti hét nap küzd a terhesség ideje alatt felszedett kilókkal.

A Celebuzz megkereste a kétgyermekes anyuka személyes edzőjét, aki elárulta, Adriana vérbeli profi, és nagyon komolyan veszi a dolgokat, sőt némi izzadság és fájdalom sem veszi el a kedvét az alakformálástól. A lány egy-egy alkalommal akár három órát is eltölt Michael Olajide Jr.-ral.

Nem ő az egyetlen angyal, aki rekord sebességgel szeretne megszabadulni a feleslegétől, hiszen 2009-ben Heidi Klumnak is mindössze öt hét állt a rendelkezésre, hogy a szülés után bomba formába hozza magát.

Idén Lima mellett Alessandra Ambrosio és Lily Aldridge is jóval több időt tölt a konditeremben, mint egyébként, ugyanis ők is a 2012-es esztendőben hozták világra gyerekeiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek