Starity

Az RTL Klubra érkezik a Szállító

2012. október 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Németországban a múlt héten debütált a Luc Besson filmtrilógiáján alapuló akciósorozat Chris Vance és Osvárt Andrea főszereplésével. A sorozatot nálunk az RTL Klub fogja vetíteni.

hirdetés
Az RTL Klubra érkezik a Szállító

A Szállító című trilógia világszerte nagy sikert aratott, így nem meglepő, hogy a producer, Luc Besson úgy döntött, hogy tévésorozatot készít belőle. A Jason Statham által alakított Frank Martint ezúttal Chris Vance fogja megszemélyesíteni, csinos segítője, Carla szerepében pedig Osvárt Andreát fogjuk látni.

A Hollywood Reporter számolt be arról, hogy magyar piacra is megvásárolták a sorozatot, az RTL Klub számára, a bemutató időpontját azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra.

A sorozat már bemutatkozott a múlt héten Németországban, a német RTL csatorna vetítette le az első epizódot, 4,01 milliós nézettséggel. Franciaországban az M6 csatorna fogja vetíteni az év végén, Észak-Amerikában 2013 elejétől lesz látható az akciódús sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek