Starity

Linda Hogan hozzáment a 21 éves pasijához

2010. július 28. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hulk Hogan exfelesége fiatalabb szeretőt talált, akivel körülbelül 2 éve járnak, és most úgy döntöttek, ideje eljegyezni egymást.

hirdetés
Linda Hogan hozzáment a 21 éves pasijához

Linda Hogan (50) a Hulk Hogannel tartott folytatásos, csúnya és bonyolult válása után úgy tűnik, megtalálta a boldogságot Charlie Hill (21) mellett. A jegyesek két éve randiznak (tehát akkor találkoztak, amikor Charlie 19 volt), és már Linda lánya, Brooke Hogan valóságshowjában, a Brooke Knows Bestben is bemutatták a párt. Ott úgy tűnt, az énekesnő képtelen elfogadni anyja döntését, de végül kibékültek. "Személy szerint nem tetszik egyáltalán nem tetszik nekem ez a dolog. De ő az anyukám, támogatnom kell" - nyilatkozta később a fiatal szőkeség.

"Linda a fián, Nicken keresztül találkozott Charlie-val, a fiúk barátok voltak" - mesélte egy bennfentes a The Enquirernek. "Nem lepődnék meg, ha Linda felajánlaná, hogy kifizeti Charlie fősuliját... igazi kedves anyuci lenne."

Eközben Hulk Hogan a szintén nála fiatalabb barátnőjével, Jennifer McDaniellel randizik, akit többször kaptak már lencsevégre, hogy Brooke-kal sétálgat a városban. Úgy tűnik, Brooke-nak Jennifert könnyebb elfogadni, mint Charlie-t, ami egy szinten érthető is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek