Starity

Fehér Zoli reagált a sértésekre

2012. október 18. 18:06   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fehér Zoli, akit legtöbben Kvaka Andi kiesése miatt sértegetnek a világhálón, a hozzászólásokat olvasgatva nagyon meglepődött és nem érti, hogy sikerült az embereknek ilyen képet kialakítani róla.

hirdetés
Fehér Zoli reagált a sértésekre

Sok vád érte az X-Faktor első győztes párbajozóját, Fehér Zolit az elmúlt napokban. Az egyik nyomós indok Kvaka Andrea kiesése, de sokan már a kezdetek óta kifogásolják a viselkedését, ráadásul vékony, nem kifejezetten férfias beszédhangja és a képernyőn látott viselkedése miatt sokan már a nemi identitását is kérdőre vonják. Az énekes reagálva az internetes hozzászólásokra tisztázta, hogy két gyermekes családapa, boldogan élnek feleségével és kifejezetten sértések számára az efféle megjegyzések.

„Természetesen mindig vannak olyan kommentelők, akik az ember tudtára adják, ha nem tetszik nekik valami. Nincs ezzel baj, hiszen én is szívesen fogadom a kritikát, abból mindig tanul az ember. Akadnak azonban személyeskedő és rosszindulatú megjegyzések is. Mint az, hogy a megjelenésem, a színpadi mozgásom alapján hamisan ítélnek meg. Próbálok nem foglalkozni ezekkel az alaptalan vádakkal, hiszen feleségem és gyerekem van, akiket mindenkinél jobban szeretek. – magyarázta a Borsnak, majd hozzátette: Az elmúlt egy évem arról szólt, hogy a kapott kritikák alapján a legjobbat és a legtöbbet hozzam ki magamból. Lefogytam, szabályoztattam a fogsoromat és változtattam az öltözködési stílusomon.”

Mentora, Geszti Péter is valóban lát némi kivetni valót még Zoliban, ám tény, hogy az elmúlt egy évben a fiú valóban nagy áldozatot hozott, azért, hogy most az élő-show-ban szerepelhessen: „Szerintem nem probléma, hogy vannak megosztó vonásai. A koreográfussal is azon dolgozunk, hogy minél férfiasabb, dinamikusabb legyen a színpadon.”

Érthető, hogy Geszti célja az, hogy mentorként a legtöbbet kihozza versenyzőiből, hiszen az élő adás megkezdésével kezdetét vette a mentorok egymás közti versengése is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek