Starity

A CW legdögösebb bombázói

2012. október 17. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai The CW csatorna számos népszerű sorozattal büszkélkedhet, és eme sikerszériák elhalmozzák a nézőket a csinos és bomba formában lévő színésznőkkel is.

hirdetés
A CW legdögösebb bombázói

A The CW talán napjaink egyik legsikeresebb kábelcsatornája a tengerentúlon. Sorozatai a világ minden táján nagy nézettségnek örvendenek. Az egyik kulcs a népszerűséghez valószínűleg a csinos lányokban rejlik, akik emelik a néhol elcsépelt, máskor meg izgalommal teli szériák fényét. A csatorna most kiválasztotta közülük a harminc legszebbet.

A legdögösebb bombázó címet a Gossip Girlből megismert szőke ciklon, Blake Lively nyerte el, aki már 2007 óta alakítja a züllött életviteléről híres Serena Van Der Woodsen karakterét, aki a valóságban persze – állítása szerint – egyáltalán nem rosszkislány. A második helyen ki más is lehetne, mint a barna szépség, aki mindeddig ártatlanságával vette le a vámpírokat és a férfinépet a lábáról. Nina Dobrev Elena szerepében sokak számára igazi példaképpé nőtte ki magát az elmúlt években, bár vámpírként nem biztos, hogy továbbra is a kislányos külsejével fog hódítani. A dobogót az Upper East Side lányai uralják a két vámpír között vívódó hölgy ellenére, hiszen a megtisztelő harmadik helyezést Leighton Meester tudhatja magáénak, aki Blair Waldorf királynőként biztosan rosszul viselné, hogy alulmaradt sorozatberli legjobb barátnőjével szemben.

A csatorna legszebbjei közül persze nem maradhatott ki az új The Beauty and The Beast sorozat főszereplője Kristin Kreuk sem, aki már a Smallville-ben is levette a lábáról az erősebbik nemet, de a Hetedik Mennyország egykori csillaga Jessica Biel, és a jelenleg már új sorozatban mosolygó Sophia Bush is az előkelő első 10-ben szerepel.

A harminc legdögösebb CW lány sorrendben:

1. Blake Lively (Gossip Girl)
2. Nina Dobrev (The Vampire Diaries)
3. Leighton Meester (Gossip Girl)
4. Amber Heard (Hidden Palms)
5. AnnaLynne McCord (90210)
6. Kristin Kreuk (The Beauty and The Beast)
7. Jessica Biel (7th Heaven)
8. Sophia Bush (One Tree Hill)
9. Jessica Lucas (Melrose Place)
10. Erica Durance (Smallville)
11. Stephanie Jacobson (Melrose Place)
12. Rachel Bilson (Hart of Dixie)
13. Kat Graham (The Vampire Diaries)
14. Phoebe Tonkin (The Secret Circle)
15. Maggie Q (Nikita)
16. Kristen Bell (Veronica Mars)
17. Katie Cassidy (Arrow)
18. Lyndsy Fonseca (Nikita)
19. Aly Michalka (Hellcats)
20. Shenae Grimes (90210)
21. Mischa Barton (The Beautiful Life)
22. Ashley Tisdale (Hellcats)
23. Persia White (Girlfriends)
24. Jessica Lowndes (90210)
25. Britt Robertson (The Secret Circle)
26. Sarah Michelle Gellar (Ringer)
27. Jaime King (Hart of Dixie)
28. Lucy Hale (Privileged)
29. Alexis Bledel (Gilmore Girls)
30. Missy Peregrym (Reaper)

A listán szereplő hölgyek helyezésével kapcsolatban lehet vitázni, de a csatorna szerint ők azon csodálatos női egyedek, akik megérdemelték, hogy bekerüljenek a legdögösebbek közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek