Starity

Zac Efron a sztriptízbárban

2010. július 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac, miután befejeződtek a Charlie St. Cloud című film forgatásia, NY-ba ment a stábbal együtt promóturnéra. Bár ne tették volna...

hirdetés
Zac Efron a sztriptízbárban

A 22 éves színész  New Yorkban volt hogy reklámozza új filmjét. Egy vasárnap este a Flashdancers Gentleme's Clubban volt a HSMes cimbijével, Corbin Bleu-val. Egy újság azt írta, hogy a Zac-Corbin páros VIP vendégként volt ott, és a kora hétfő reggeli órákban távoztak onnan. A médiának így nyilatkozott a forrás: "Zac bejött ide vasárnap éjfél körül Crobin Bleu-val és egy másik pasassal, akik mindent kifizettek. A VIP szekcióban töltötték az estét a főszínpad mögött. Csak egy korlát választotta el őket a lányoktól, akik táncoltak... Zac és a srácok láthatóan jól érezték magukat, és hajnali 3-kor távoztak hétfő reggel."

Az újság azt is jelentette, hogy a Flashdancers szóvivője megerősítette a hírt, miszerint Efron és Bleu benéztek a klubba vasárnap, de a színészek nem voltak elérhetőek, így válaszolni sem tudtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek