Starity

Megjelent Taylor Swift és Ed Sheeran közös dala

2012. október 21. 14:02   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country-énekesnő kiadta legújabb dalát következő albumáról, az Everything Has Changed-et, amit a brit énekes, Ed Sheeran közreműködésével készített.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift és Ed Sheeran közös dala

Taylor Swift nem váratja sokáig rajóngóit és máris újabb szerzeménnyel rukkolt elől. Ezúttal – talán a nagyközönség által legjobban várt – Ed Sheerannal való duettjéről, az Everything Has Changed című dalról hullt le a lepel.

A kislemez máris hatalmas sikernek örvend a rajongók körében, amiben valószínűleg az is közrejátszik, hogy a szerzemény maximálisan az énekeső által népszerűsített country-vonalat erősíti és a viszonylag romantikus, mondhatni édes dalszöveget Taylor és Ed közösen írták. A két előadó egy újdonsült kapcsolat kezdetét meséli el, mindezt végig követi az erős gitárszólam, ami intenzívebbé teszi az amúgy kellemes hangzású számot.

A napokban az MTV riportereinek sikerült elcsípniük Ed-et, aki lelkesen nyilatkozott a duettről és a Taylorral való közös munkáról:

„Taylor különböző szituációkban ír dalokat.” - árulta el Sheeran az MTV News-nak, majd azt is megosztotta, hogyan születik meg Miss Swift egy-egy slágere: „Emlékszem, elmentünk valahova. Hova is? Azt hiszem éppen a stúdió felé mentünk és Taylor elővette a mobilját és valamit motyogott magában vagy a telefonnak, utána meg eltette azt. Megkérdeztem tőle, hogy ez meg mi volt, erre ő azt mondta, hogy csak leénekelte néhány öteletét. Mindig ezt csinálja. - tette hozzá Ed – Taylor egyike azoknak a kevés énekeseknek az iparban akiket igenis érdekli, hogy milyen dalokat énekel. Ő maga akarja írni és ő akarja felénekelni is azokat. Szerintem ez egy nagyon pozitív dolog.” – fejezte be a brit énekes, aki később azt is hozzá tette, hogy szerinte nagyon jól sikerült együttműködniük, a végeredmény meg olyan lett, amilyennek ők is elképzelték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek