Starity

Britney Spears hatalmas házat vásárolt magának

2012. október 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears minden héten hallat magáról. Legutóbb hamarosan megjelenő új daláról olvashattunk, melyet Will.I.Am-mel közösen készítettek, ám az énekesnő most új otthont vásárolt magának és kedvesének.

hirdetés
Britney Spears hatalmas házat vásárolt magának

Bennfentesek szerint Britney csak az X Factornak köszönhetően tizenöt millió dollárral lett gazdagabb, így nem csoda, hogy telik neki egy hatalmas villára.

A csökkenő lemezeladások, és az amúgy is mindent és mindenkit sújtó gazdasági válság cseppet sem befolyásolja az énekesnőt: a popcsillag a napokban 8.5 millió dollárért vásárolt egy új házat.

Az épület Thousand Oaksban található, két éve épült, öt szobás, könyvtárral, két irodahelységgel, házi moziteremmel és öt autó befogadására alkalmas garázzsal rendelkezik. Egy elkerített, őrzött területen található, amit szigorú biztonsági őrök vigyáznak a nap huszonnégy órájában, így Britney biztos lehet benne, hogy nem fogják őt zavarni a paparazzók vagy vadidegen emberek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek