Starity

Julianne Hough és Jesse Spencer közös filmen dolgoznak

2012. október 19. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Clay Westervelt által rendezett Skum rocks! feltehetően még idén debütál az amerikai mozikban. A készítők semmit sem bízták a véletlenre, hiszen számos híresség kapott benne szerepet.

hirdetés
Julianne Hough és Jesse Spencer közös filmen dolgoznak

Clay Westervelt rendezte és írta ezt a zenés vígjátékot, mely igaz történeten alapul. A film az 1980-as évek sikeres rockbandájáról szól, akik a keleti parton óriási népszerűségre tettek szert. A produkció elmeséli, miképp jutott a csúcsra az együttes, majd hogyan buktak el, illetve azt is, hogyan kezdtek ezután új életet.

A mellékszereplők válogatása jelenleg is zajlik, a karakterek kidolgozása sincs még teljesen készen, de a filmet valószínűleg már idén be szeretnék mutatni az amerikai mozikban – bár a pontos megjelenésről még nincsenek információk.

A projektben már eddig is olyan hírességek kaptak szerepet, mint a Footloose és a Mindörökké rock sztárja, Julianne Hough, a Doktor House egykori orvosa, Jesse Spencer, a V, mint Viktória főszereplője, Victoria Justice, az énekes-színésznő, Brooke Hogan, vagy éppen a valóságshow-sztár, Lauren Conrad, illetve Mike Tyson amerikai ökölvívó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek