Starity

Krysten Ritter nem házasságpárti

2012. október 19. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány a nyuszis magazin újságírójával beszélgetett, melynek során kiderült, nincs oda az esküvőért.

hirdetés
Krysten Ritter nem házasságpárti

Don't Trust the B---- in Apartment 23 című sorozat sztárja, Krysten Ritter a Playboynak adott interjújában elmesélte, nem lelkesedik azért, hogy menyasszony lehessen.

A színésznő jelenleg Brian Geraghtyval jár – aki a True Bloodból és A bombák füldjén című filmből lehet ismerős –, ám szükségtelennek érzi a kapkodást. „Soha nem voltam olyan kislány, aki esküvőről vagy nagy fehér ruháról álmodott. Nem hiszem, hogy besavanyodott vagyok a házassághoz – nyilatkozta. – Egyszerűen nem az a típus vagyok.”

„Úgy tűnik, a házasságkötés ijesztő számomra – folytatta. – Komoly kapcsolatom van. Van egy közös kutyánk és öt percre lakunk egymástól. Ez a Mennyország. Gondolom, hogy ez lehet a kulcs: külön ház, külön bankszámla. Miért szórakozzunk ezzel?”

A színésznő ennek ellenére mindig igyekszik a párja kedvében járni, miatta képes lemondani a magassarkú cipőkről is, hiszen anélkül is rendkívül magas. Így, ha együtt mennek egy fontosabb eseményre, lapos talpú cipőben jelenik meg.

A teljes interjút – melyben elmeséli szüzessége elvesztését és modellkarrierjéről is ejt pár szót – itt olvashatjátok el. A magazin egyébként ma jelent meg az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek