Starity

Kaszát kapott a Doktor Addison

2012. október 23. 14:02   |   Szerző: RAZ_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai ABC csatorna sajtóközleményben adta hírül, hogy a Grace Klinika testvérsorozata, a Doktor Addison az idei hatodik évad 13. részével búcsúzik a televíziók képernyőjéről.

hirdetés
Kaszát kapott a Doktor Addison

A kasza természetesen nem volt meglepő annak, aki nyomon követte a sorozatot, ugyanis a főszereplő, Kate Walsh már hónapokkal ezelőtt bejelentette a Bethenny show-ban, hogy a 6. évad végével elhagyja a produkciót, Doktor Addison nélkül pedig elképzelhetetlen a folytatás. A sorozatnak persze nem emiatt vetettek véget, hanem a kevés nézőszám miatt, ami legutóbb csak 1.6-os eredményt ért el a 18–49-es korosztályban.

A sorozat készítője, Shonda Rhimes a következőt írta Twitter-fiókján: „Nagyon szomorú vagyok, hogy a Doktor Addsion a 13. résszel véget ér. Sokat beszélgettünk és vitáztunk ezzel kapcsolatban, de a fiúk, a stúdió és én is úgy gondoljuk, hogy a sorozat elérte a célvonalát.”

Az ABC továbbá azt is bejelentette, hogy 2013-tól a sorozat szindikátusi ismétlősugárzásban lesz jelen a Lifetime csatornán, nálunk pedig jelenleg a Story 4 műsorán fut. Az pedig, hogy a csatorna ilyen hamar jelentette be a hírt, csak azt jelentheti, hogy egy igazán nagy durranásra számíthatunk a fináléban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek