Starity

Leighton Meester ismét rövid hajjal hódít

2012. október 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő október 20-án mutatta be a közönségnek legújabb frizuráját a Gossip Girl „Wrap” partiján, a Palace Hotelben.

hirdetés
Leighton Meester ismét rövid hajjal hódít

Leighton Meestert a hosszú hajú, mindig hajpántot viselő Blair Waldorf tette ismertté, most azonban egyik védjegyétől megszabadult, ugyanis gyönyörű, hosszú barna loknijait levágatta és félfrufrus, vállig érő frizurára cserélte.

Az Upper East Side királynője többször is kijelentette, hogy jobban szereti a rövid hajat, mert könnyebb és szellősebb is, sőt 2008-ban egyszer már volt hasonlóan rövid a haja, most pedig már semmi sem áll a színésznő és az új frizurája közé, hiszen 6 évad után véget ért a CW nagysikerű sorozata.

Leigh a Gossip Girl „Wrap” partiján mutatta be az új frizuráját, amivel megerősítette, hogy tényleg itt a nagy sikerű drámasorozat vége, hiszen ameddig a forgatás tartott a színésznő nem vágathatta le a tincseit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek