Starity

Érkezik a Homeland harmadik évada

2012. október 23. 15:03   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövőre bemutatásra kerülő évadban kétséges Brody visszatérése, és talán soha nem kapunk választ a vele kapcsolatos kérdéseinkre.

hirdetés
Érkezik a Homeland harmadik évada

Nem meglepő módon a Showtime berendelte az Emmy-díjas és Obama által is nézett Homeland című dráma újabb évadját, ami 2013-ban kerül a képernyőkre. Az évad forgatása tavasszal kezdődik majd, és szeptember körül adják először adásba.

A Showtime 12 epizódot rendelt be, részenként egy-egy órányi kaland vár a sorozat fanjaira, akik most meg lettek ijesztve, hiszen a héten felmerült pletykák szerint Brody meghalhat a második évadban. Megerősítés nem érkezett, a sorozat egyik készítője szerint bármi lehetséges, és ha úgy alakulna a helyzet, hogy Brody meghal, akkor is tudnának valami más szálat találni, amivel a nézők figyelmét szeretnék magukra felhívni. Ez kifejezetten nem megerősítés vagy cáfolás, állítja a széria készítője, csak afféle figyelmeztetés.

A Showtime csatorna egyik fejese David Nevins szerint a berendelés nem volt meglepő, a 6 Emmy-díj pedig csak ráerősített a döntésre, hogy érdemes még egy évadot készíteni a sorozatból, ami annyira sikeres, hogy megérné több évadra előre berendelni a szériát, amit viszont nem tartanak jó ötletnek. A sorozat mellett a főszereplők, Claire Danes és Damian Lewis is kaptak egy-egy Emmyt, előbbinek már volt egy szobra, utóbbinak ez lett az első ilyen díja, amit a nagy esélyes, Jon Hamm elől nyert el.

Szobor és dicsőség ide vagy oda, a sorozat készítői úgy gondolják, van még miről beszélni a sorozatban, érdekesebb és érdekfeszítőbb szálak is akadnak, amihez Brody halála szükségeltethetik. A karakter jövője már csak azért is kétséges, mert nemrégiben a beirutiak beperelték a szériát, amiért az rossz és negatív képet fest Beirutról. A Homeland az izraeli Prisoners of War című dráma remake verziója, amiben az amerikaiakat állítják be bűnözőkként, míg a Homelandben Beirut emberei tartoznak az alvilághoz. A libanoni kormány is csatlakozott az ügyhöz, a Showtime pedig nem tudja, hogy mi tévő legyen, de abban biztosak, hogy továbbra is alkalmazzák majd az egyedülálló rendezési és alkotói módszereket.

David a következő évadra is meglepő fordulatokat ígér, amiket ismételten ex-FBI-ügynökök és bűnözők vallomásaiból készítenek majd, a hihetőség kedvéért. Nevins bepillantást engedett a folyamatba, szerinte azért népszerű a sorozat, mert a színészek tehetsége mellett az sem elhanyagolható, hogy igaz történeteket dolgoznak fel, olyan ügyeket és aktákat néznek át, amik titkosak a publikum előtt, de valóban megtörténtek. A régen FBI-ügynökökként dolgozó emberek és bűnözők őszinte vallomásait összegyűjtik, átbeszélik, összevetik a sorozat eredetijének sztorijával, és annak fejében írják a szériát.

Nevins elárulta azt is, hogy Claire terhessége nem lesz hatással Carrie karakterére, Valerie Cruz vendégszereplő a második évadban, és többet tudhatunk meg Brody személyiségéről anélkül, hogy nyíltan ki lehetne jelenteni, hogy Brody terrorista – állítja David.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

tv műsor remake dráma
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek