Starity

Eljegyezték a svéd hercegnőt

2012. október 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Svédországban boldog nap a mai: a fiatalabbik hercegnő eljegyzéséről szólnak a hírek, mindenki ezzel foglalkozik a közmédiában. A két vezető svéd napilap, az Expressen és az Aftonbladet weboldalukon is kiemelten foglalkoznak az eseménnyel.

hirdetés
Eljegyezték a svéd hercegnőt

Úgy tűnik, végre a fiatalabbik svéd hercegnőre is rátalált a boldogság: ma kora reggel megindultak a pletykák, miszerint amerikai üzletember kedvese eljegyezte. A pletykából reggel kilenc órakor hivatalos közlemény lett – amelyet maga a királyné, Szilvia tett közzé – lánya és párja valóban eljegyezték egymást. „A hercegnő nagyon boldog, ahogyan mi is. Chris minden anyós álma.”

A királynő ugyan szűkszavúan nyilatkozott, ám az udvar szóvivője sem árult el részleteket hosszabb közleményében. Jelenleg annyi részletet lehet tudni, hogy az eljegyzés nem friss, hiszen Chris egy hónapja kérte meg a svéd hercegnőt manhattani otthonukban.

A bejelentés egyébként annyiban osztotta meg az újságírókat, hogy lehetett-e rá számítani. Valaki szerint várható volt, hiszen már régóta együtt vannak, valaki szerint pedig meglepetés volt.

Madeleinere egyébként ráférne már a szerencse a szerelemben is, hiszen 2010-ben bontotta fel eljegyzését Jonas Bergström ügyvéddel, aki egy dán hölggyel csalta meg. Chrisszel néhány hónappal ezután találkozott New Yorkban. A svéd média előtt 2011 elején került napvilágra a kapcsolatuk, 2011 novemberében pedig kiderült, hogy Manhattenben bérelnek közös lakást. O’Neill első látogatása a svéd királyi családban 2012 májusában volt, amikor Madelein nővére, Viktória lányát, Estelle-t keresztelték.

Chris O’Neill egyébként befolyásos angol üzletember, a Columbia Egyetemre járt, jelenleg 38 éves (a hercegnő 30), és a Noster Capital egyik vezetője.

O’Neill október elején a királytól kérte meg Madeleine kezét, aki igent mondott. „Nagyon romantikus és bensőséges lánykérés volt, viszont a részleteket szeretnénk megtartani magunknak” – nyilatkozta a hercegnő. Az udvar még nem tett közzé hivatalos dátumot az esküvőre vonatkozóan, csak annyit lehet tudni, hogy 2013 nyarára tervezik. Sok boldogságot az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek