Starity

Több, mint egy év után itt az új McFly-videoklip

2012. október 26. 16:04   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda utolsó videoklipje a That's The Truth című számukhoz jelent meg, 2011 januárjában. Azóta a srácok nem nagyon jelentettek meg se új dalokat, se új videót mostanáig.

hirdetés
Több, mint egy év után itt az új McFly-videoklip

Több oka is van, hogy ennyire eltűnt a McFly: először is tavaly nyáron többször elutaztak pihenni, ahol nyugodtan írhatták meg az új album dalait, majd az egyik tag, Tom Fletcher feleségül vette barátnőjét, akivel már több mint 9 éve vannak együtt. Később, hogy mégse hiányolják annyira a bandát a rajongók, megjelentettek egy könyvet Unsaid Things...Our Story címmel, végül pedig rengeteget próbáltak az új turnéjukra, ráadásul rengeteg új dalt is vettek fel, melyek közül párat a turné alatt is előadtak. Az egyik ilyen dalból lett most videoklip, méghozzá a Love is Easy-ből, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy A szeretet egyszerű.

A klipből kiderül, hogy a dalt a fiúk a rajongóiknak írták és arról énekelnek benne, hogy az ember mindenben a szépet látja amikor szerelmes, vagy érzi, hogy a körülötte lévő emberek szeretik őt és, hogy a világon a legegyszerűbb dolog szeretni valamit vagy valakit.

A McFly új albuma 2012. november 26-án jelenik meg Memory Lane: The Best Of McFly címmel és tartalmazni fogja a banda legnagyobb slágereit, 3 vadonatúj dalt plusz a 2003-as demóverzióját két régebbi számuknak, a That Girl-nek és az Obviously-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek