Starity

Phoebe Tonkin nem szexet akar

2012. október 25. 22:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szende sellőlány nem csábítani szeretne, csak fényt deríteni néhány titokra.

hirdetés
Phoebe Tonkin nem szexet akar

Phoebe Tonkin, aki egykoron ártatlan és visszahúzódó sellőként, majd csavaros eszű, csábító boszorkányként hódított, ma este a The Vampire Diaries új epizódjában Hayley szerepében tér vissza, de a hírek szerint nem kell aggódni, mert nem a szexuális vágy hajtja Tyler régi ismerősét.

„Hayley nem azért van itt, hogy valami gonoszat tegyen vagy szétrombolja bárki kapcsolatát. Ő csak egy lány, aki megpróbál dolgokat kideríteni a múltjából. Vannak olyan emberek Mystic Falls városában, akik fontos információk birtokában vannak, és Hayleynek ezekre van szüksége” – nyugtatta meg a rajongókat a színésznő, mert sok találgatás vette kezdetét szerepe kapcsán, miszerint el akarja csavarni Tyler fejét.

Természetesen az új lány karaktere még tartogat számunkra meglepetéseket, főkén azért mert neki is vérfarkas vér csörgedezik az ereiben, ráadásul imád fiúk társaságában lógni. Talán Damon van veszélyben igéző tekintetétől vagy Tylerrel való közös múltja azért rejteget némi titkolt románcot? Ma este a The Rager című részben kiderül mi hozta a városba a The Secret Circle sorozat rosszkislányát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek