Starity

Kockahasat festettek Szabó Dávidnak

2012. október 26. 02:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor második élőshow-jában Szabó Dávid az előadása végéhez közeledve a lányok legnagyobb örömére megszabadult a pólójától, és megmutatta az egész országnak, hogy milyen kidolgozott hasizommal rendelkezik.

hirdetés
Kockahasat festettek Szabó Dávidnak
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az idén ősszel harmadik alkalommal is elinduló X-Faktornak múlthét szombaton volt a második élő show-ja, amelyben a külsőségekért felelős szakemberek ismét gondoskodtak arról, hogy legyen miről beszélnie az unatkozó népnek.

Az egyik versenyző, Szabó Dávid Robbie Williams Rock DJ című számát adta elő, majd miután végzett a produkciójával, ledobta ingjét, így egy ország csodálhatta meg, hogy milyen kockahasat festettek neki barnító krémmel a sminkszobában.


Szabó Dávid az előadása végén


A festett kockahas közelről

Azonban a műkockákon kívül volt még látnivaló a műsor során. Ott volt például Ördög Nóra űrhajós ruhája, a kékre festett arcú P.J.Z-tag, valamint Csobot Adél piros latexruhája is, ami kiköpött mása Britney Spears Oops!...I Did It Again című klipjében látható ruhának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek