Starity

A Hooligans Tóth Tibije már varratott egy Miami Inkessel

2012. október 26. 08:08   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miami Ink nem csupán egy tetoválószalon. Egyszerre szenvedély és szórakozás, egy hely, ahol álmok válhatnak valóra. Akár szó szerint is. A DoQ-n futó realityshow egyenesen a floridai South Beachre repít, ahol a négy extrém külsejű tetováló jó barát egyedi és izgalmas világába kalauzolja a nézőket. A Hooligans népszerű gitárosának, Tóth Tibinek egyik tetoválását a világhírű szalon művésze készítette.

hirdetés
A Hooligans Tóth Tibije már varratott egy Miami Inkessel

Ami James, Chris Nunez, Chris Garver és Darren Brass tetoválóművészek nap mint nap különleges kéréseket teljesítenek, gyakorlatilag már semmi sem okozhat nekik meglepetést. A legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztályból megfordulnak náluk vendégek. Van, aki élete első tetoválását kéri tőlük, és olyan is jócskán akad, akinek már szinte alig van szabad hely a testén. A tetoválás azonban nem csak a vadság és a lázadás szimbóluma: meghatározó pillanatok, tragédiák, az élet fontos állomásai köszönnek vissza egy-egy műben, amelyet örökre magukon hordoznak azok, akik felkeresik a négy különc miami tetkóst. Az ő sztoriajikat láthatjuk a megújult DoQ-n, ahol egy szempillantás alatt kitárul a világ…

Igazi rockzenekar lévén, az ország egyik legnépszerűbb bandája a Hooligans sem panaszkodhat, ha tetoválásokról van szó. A gitáros, Tóth Tibi egyik barátja ráadásul pont a Miami Ink csapatát erősíti, és csinált is már tetkót a zenésznek.

„Bár a DoQ-n futó műsorban nem szerepel, Jana az egyik legügyesebb srác a Miami Ink csapatában. Ő egyébként magyar, de már jó ideje kint él. Nekem egy delfin karkötőt készített, amikor még itthon dolgozott” – kezdte a rocker.

Tibi maga sem tudja, hány tetoválása van, de az elsőre, és szülei reakciójára pontosan emlékszik.

„A legelsőt a szüleimnek is csak akkor mutattam meg, amikor már készen volt, hiszen úgyis megpróbáltak volna lebeszélni. Bár őszintén szólva, sokkal rosszabb reakcióra számítottam tőlük, a végeredmény tetszett nekik. A legnagyobb hatással anno a Mötley Crüe zenekar volt rám, imádtam a mindkét karjukat beborító, színes tetoválásaikat és olyan akartam lenni, mint ők. Mindig is vonzottak a rock’n’ roll szimbólumok, az első tetkóm egy csontváz volt, pisztollyal a kezében, ami kicsit bénán nézett ki, mert olyan volt, mintha a pisztoly egy nagyító lenne, úgyhogy azóta azt már okosan eltűntettem. Mára már tetőtől talpig, az arcomom kívül minden testrészemen található valami. Ezt sosem lehet abbahagyni, most éppen egy amerikai sast tervezek” – mesélt a testét díszítő motívumokról Tibi, a zenekar gitárosa és dalszerzője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek