Starity

Harmadjára is Aki bújt, aki nem

2010. július 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victor Salva 2001-ben bemutatott horror filmje az Aki bújt, aki nem mérsékelt sikereket hozott. 2003-ban jött a második rész, mely izgalmasabb volt és a bevétel is nőtt. A rendező 2007 óta dolgozik a harmadik részen, melyet 2011-ben mutatnak majd be.

hirdetés
Harmadjára is Aki bújt, aki nem

Biztosan sokan emlékeznek az Aki bújt, aki nemre 2001-ből. A film "főhőse" egy Creeper névre hallgató lény, aki minden 23. évben 23 napig eszik. És hogy mit? Embereket. Kifinomult szaglása által megérzi a félelmüket, ez hajtja. A sztori persze a szokásos, két fiatal, országút, különös jelenségek, kiváncsiság és vele a baj is jön. Aztán vadászat, majd az egyik főszereplő meghal. A második rész, melyet 2003-ban mutattak be sokkal akció dúsabb és borzongatóbb. Itt már emberként ábrázolják a Creepert, aki vérfagyasztó mosolyokat küld áldozatai felé. A történet: iskolabusz szállítja a diákjait persze országúton, a semmi közepén, "hősünk" szagot fog és elindul a hajsza.

A film eleje fontos, mivel ezzel fog folytatódni a harmadik rész. Egy család a ház körül sürög, a fiatalabbik fiút kiküldik a kukorica tábla közepére, szép préda - majd lecsap rá a főgonosz. Az apa fejébe veszi, hogy végez a lénnyel, a film végén is ő és idősebb fia ered a nyomába. Persze megölni nem tudják, hisz annyi szivet evett már meg, hogy szinte halhatatlan. A film azzal végződik, hogy az apa a tetem előtt ül puskával és várja, hogy felébredjen újra.

A harmadik rész itt fog folytatódni. Victor Salva szerint 2-3 hónap múlva hozzáfognak az Aki bújt, aki nem 3:Cathedral forgatásához. Salva 2007 óta dolgozott a forgatókönyvön, már szkriptet is készítettek hozzá, a pénz is megvan, így már csak a forgatás maradt. A filmben szerepelni fog az első részben főszerepet játszó Gina Phillips, a második részből a bosszúszomjas apa, Ray Wise, fia Luke Edwards, valamint a szerelmét sirató diáklány, Marieh Delfino. Valószínűleg szellem vagy visszaemlékezés formájában az első részben szereplő Justin Long is kap majd szerepet. A bemutató pedig 2011-re várható, én már most tűkön ülök.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek