Starity

Lil Wayne kórházba került

2012. október 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Általában a Lil Wayne-ről szóló hírek többségében arról van szó, hogy éppen milyen új dalt készített vagy éppen kivel működött közre. Csütörtök este viszont kórházba kellett szállítani a híres rappert rosszullét miatt.

hirdetés
Lil Wayne kórházba került

Lil Wayne éppen magánrepülőgépén utazott csütörtök este, amikor megtörtént a baj. A TMZ – hírportál értesülései szerint a rapper szívverése hirtelen felgyorsult, szédülni és izzadni kezdett, és alig kapott levegőt. A személyzet attól tartott, hogy a tünetek esetleg a szívinfarktus jelei, ezért pillanatokon belül leszálltak Texasban, hogy azonnal kórházba szállíthassák az előadót.

Az orvosok megállapították, hogy a személyzet helyesen járt el, hiszen a hirtelen rosszulléteknél többnyire nem tudni, mennyire súlyos is a helyzet. Lil Wayne esetében egyszerű idegkimerültségről van szó, de a doktorok figyelmeztették: ha továbbra is két végéről égeti a gyertyát, az az életébe kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek