Starity

Klippremier: Rita Ora — Shine Ya Light

2012. október 27. 19:07   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ORA című album harmadik kislemezes dalához készült klip végre napvilágot látott.

hirdetés
Klippremier: Rita Ora — Shine Ya Light

Rita debütáló albuma, az ORA augusztus 27-én jelent meg. Hazájában igen hamar meg is szerezte az első helyet az albumlistákon. Az énekesnő a lemeze sikerei után egyre nagyobb ismeretségre tesz szert a tengerentúlon is.

A harmadik kislemez a How We Do és az R.I.P után a Shine Ya Light lett, amely hivatalosan november 25-étől érhető el digitálisan.

A dalhoz készült klipet már szeptemberben elkezdték forgatni, azonban csak ma került fel a videómegosztóra. A kisfilm különlegessége, hogy Koszovóban forgatták, pontosabban Rita szülővárosában, Pristinában.

A forgatásokkal kapcsolatban Rita igen lelkesen beszélt szülővárosáról: „El sem tudjátok képzelni, hogy ez nekem mennyit jelent. Ez az egyetlen hely, ahol mindenképpen szerettem volna klipet forgatni.” A videóban egyébként Rita helybéli rajongói szerepelnek, akik rengeteg szeretettel árasztották el az énekesnőt a forgatások alatt.

A dalt november 4-én fogja élőben előadni az énekesnő a brit X Factor színpadán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek