Starity

Madonnát kifütyülték a rajongói

2012. október 29. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ellentmondásos és extravagáns énekesnőnek ismét sikerült megosztania a rajongóit.

hirdetés
Madonnát kifütyülték a rajongói

Madonna híres arról, hogy szereti botrányokkal és ellentmondásos tettekkel fűszerezni a munkásságát. Erről tett tanúbizonyságot a turnéja New Orleans-i állomásán is, ahol több rajongó kifütyülte, majd távozott, miután az énekesnő Obama elnököt igyekezett népszerűsíteni.

A The Material Girl énekesnője a szombati fellépésén váratlanul megkérdezte a közönségét: „Ki szavazhat?” – Majd hozzátette: „Nem érdekel, kire szavaztok, addig, amíg Obamára szavaztok.” Erre többen is fújolni és fütyülni kezdtek, hogy kifejezzék nemtetszésüket, azonban Madonna tovább beszélt, Obama elnököt dicsérve a republikánus Mitt Romney-val szemben: „Komolyan mondom, nem érdekel, kire szavaztok... Ne vegyétek biztosra ezt a kiváltságot. Menjetek el szavazni.”

Madonna gyakran szókimondó. Néhány Colorado államból érkező rajongó, ahol nemrégiben az a számos áldozatot követelő lövöldözés történt, arról panaszkodott, hogy a denveri koncertjén az énekesnő egy játékpisztollyal „lőtt le” egy álarcos férfit. Júliusban, a párizsi koncertjén pedig Madonna lejátszott egy videót, ahol egy politikus homlokán egy horogkereszt volt látható – ezzel is jókora felháborodást keltett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek