Starity

Együtt Halloweenezett Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale

2012. október 29. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney két egykori üdvöskéjének barátsága töretlen a High School Musical-filmek óta, amit ezúttal mi sem bizonyít jobban, minthogy a két színésznő együtt ünnepelte a Halloweent.

hirdetés
Együtt Halloweenezett Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale

Bár hivatalosan október 31-én tartják a természetfeletti lények éjszakáját, már napokkal ezelőtt elkezdődtek a halloweeni bulik és rendezvények, melyeken kedvenc sztárjaink is előszeretettel jelennek meg. A Universal Studios Halloween Horror Nights nevezetű eseménye is egy a sok közül, melyre október 27-én ellátogatott Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale is.

A két színésznőt elkísérte Vanessa húga, Stella és Ashley nővére, Jennifer mellett Samantha Droke és Kim Hidalgo is. A csajos buliról természetesen Twitteren számoltak be és több képet is megosztottak rajongóikkal, melyek arról tanúskodnak, hogy a lányok nem igazán rémültek meg a kiállítástól, sőt igazán élvezték azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek