Starity

2015-ben jön a Star Wars folytatása

2012. október 31. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Lucas átpasszolta filmes cégét a Disney-nek, akik bejelentették, hogy leforgatják a Star Wars soron következő, hetedik részét.

hirdetés
2015-ben jön a Star Wars folytatása
Fotó: Lucasfilm Ltd.

George Lucas a A Sith-ek bosszúja után megígérte, hogy több részt nem rendez a kultikus sci-fi sorozatból, idén márciusban pedig azt nyilatkozta, hogy a franchise hivatalosan is halott.

Úgy tűnik azonban, van az a pénz, ami miatt mégis meggondolta magát, a Disney ugyanis megvásárolta a filmmogul Lucasfilm Ltd. nevű cégét több, mint 4 milliárd dollárért, és már be is jelentették, hogy az Episode 7 2015-ben mozikba kerül- írja a TMZ.

„Számomra most itt az idő, hogy átadjam a Star Warst a filmkészítők egy új generációjának”- nyilatkozta szűkszavúan a rendező, aki kreatív tanácsadóként az új rész elkészítésében is részt vesz majd. A szereposztásról, illetve a történetről még egyelőre semmilyen információ nem került ki, de az interneten már mindkettőről megy a találgatás.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek