Starity

Lorena Rojas a gyilkos kórral küzd

2012. november 07. 19:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűnös szerelem sztárjánál, Lorena Rojasnál 2008-ban diagnosztizálták a gyilkos kórt.

hirdetés
Lorena Rojas a gyilkos kórral küzd

Lorena Rojasnál még 2008-ban, diagnosztizálták a mellrákot, alig néhány hónappal, hogy befejezte a Bűnös szerelem című telenovella forgatásait. A kezdeti sokkot követően azonban a színésznő nem zuhant össze lelkileg, hanem eldöntötte, hogy bármibe is kerül de legyőzi a betegséget.

Két műtét és öt hónapos sugárkezelés után, úgy tűnt, hogy Lorena legyőzte a kórt, ám néhány héttel ezelőtt a színésznő elmondta a spanyol People magazinnak, hogy újból kiújult a betegsége. „Ugyanazzal az elszántsággal és megrendíthetetlen hittel szállok szembe a kórral, mint az első alkalommal. Mindig ott leszek a rák elleni harc frontvonalában, akár rólam, akár arról a több millió emberről van szó, akik bátran küzdenek meg vele” – nyilatkozta a Bűnös szerelem Nataliája.

A betegség újabb kialakulásáról a tengertúli lapok korábban tudtak, mint a színésznő édesanyja, ugyanis a mexikói TVyNovelas magazin ellopta Lorena kórházi leleteit, és azt tervezték, hogy megjelentetnek egy cikket róla. Rojas sajtósai és ügyvédei perrel fenyegetőztek, amennyiben valóban publikálják írást. A magazin főszerkesztője végül úgy döntött, hogy ha nem, akkor előbb-utóbb egy másik magazin fogja nyilvánosságra hozni. Így végül nyomtatásba került az erről szóló anyag.

„Boldog vagyok, amikor reggel ötkor felkelek, hogy elinduljak a kórházba és még látom az éjszakai égboltot a pislákoló csillagokkal. Jólesik belélegezni a hajnali levegőt és érezni, hogy élek! Sosem forom feladni” – fejezte be mondanivalóját a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek