Starity

A VS-Angyal bemutatta első kollekcióját

2012. november 02. 11:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brazil topmodell már jó ideje a Colcci farmermárka modellje, ám a vezetők csak most kérték fel őt tervezőnek. Alessandra, akinek a stílusát több ezren követik, egy, a saját kollekciójából való sárga ruhában pózolt, melyet az interneten keresztül bárki megrendelhet.

hirdetés
A VS-Angyal bemutatta első kollekcióját

A 31 éves, kétgyermekes anyuka, aki mindössze pár héttel ezelőtt adott életet második gyermekének, így nyilatkozott a kollekciójáról:

„A ruháim teljes mértékben követik az életstílusomat: rohanok a gyerekek után, de a világ legnagyobb fehérneműmárkája, a Victoria's Secret arcaként figyelnem kell a megjelenésemre. A stílusom bohém, ám egy picit rockos is. Kényelmes és szexis darabokat terveztem a Colcci kapszulakollekciójába, melyeket én is bármikor felvennék” – mondta Alessandra a Sao Paulo Divathéten bemutatott kollekcióról.

A topmodellnek egyébként nincs is más választása, ami a top-formát illeti: idén őt érhette az a megtiszteltetés, hogy a millió dolláros Floral Fantasy Brát viselheti, melyet csak az ő méretében készítettek el. A Victoria's Secret show-ján, december 4-én fogja a topmodell bemutatni a gyönyörű melltartót, melyet online a YouTube csatorna is közvetíteni fog.

A Colcci 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóját a DailyMail oldalán keresztül megnézheted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek