Starity

Elhunyt Mitch Lucker

2012. november 02. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Motorbalesetben hunyt el a Suicide Silence nevű amerikai metálbanda vokalistája.

hirdetés
Elhunyt Mitch Lucker

Mitch Lucker, 28 éves zenész, dalszövegíró és édesapa november elsején motorbalesetet szenvedett Huntington Beachben. Kórházba szállították, ám már nem tudták megmenteni, így reggel hat óra tizenhét perckor elhunyt. A rendőrség még semmi konkrét információt nem adott ki az invesztigálásról, de a részletek majd tiszázódnak, amint lezárták az ügyet.

Mitch a Suicide Silence nevű bandáját 2002-ben alapította, 2007-ben jelent meg az első stúdiólemezük, ami a The Cleansing címet kapta, majd 2009-ben a következő, a No Time To Bleed, és 2011-ben a The Black Crown. A banda nevéhez fűzödnek a Golden Gods Best Innovative Band és Best New Band kitüntetései is. Mitch kislánya, Kennedy Isis Lucker 2007. június harmadikán született, jelenleg ötéves.

A Suicide Silence fennmaradt tagjai a következőt üzenik: „Nem lehet ezt szépen megfogalmazni. Mitch ma kora reggel elhunyt, motorbalesetben szenvedett súlyos sérülések következtében. Ez mindannyiunk számára hihetetlenül tragikus dolog, és mélységes részvétünk a családjának. Örökre a szívünkben marad. R.I.P. Mitchell Adam Lucker. Szeretünk, testvér.”

A banda lemezkiadó cége, a Nuclear Blast Records így nyilatkozott: „Nagyon nagy szomorúsággal és sajnálattal kell közölnünk, hogy Mitch Lucker, a Suicide Silence vokalistája pár órával ezelőtt, motorbalesetben szenvedett súlyos sérülései miatt elhunyt. A Nuclear Blast részvétét nyilvánítja a családjanak, barátainak és rajongóinak, akiket világszerte megérintett ez a hír. Úgy távozott közülünk, hogy azt a dolgot csinálta, amit a legjobban szeretett. 28 éves volt. Mindannyiunknak szörnyen fog hiányozni. A rajongók megoszthatják az emlékeiket és fotóikat Mitchről a banda hivatalos Facebook-oldalán.”

A tragédia miatt a bandának le kellett mondania a november 16-án megrendezésre kerülő 2012 Outbreak Tourt, valamint a California Metalfest VI-ot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek